Puistopuutarhurin tehtävä - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa, infrapalveluiden tulosalueen puisto- ja liikuntapaikkayksikössä, on haettavana vakituinen puistopuutarhurin tuntipalkkainen tehtävä.

Etsimme ulkotyössä viihtyvää, joustavaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on halukas oppimaan uutta.

Puistopuutarhurin tehtäviin kuuluvat puistojen-, kiinteistöjen piha-alueiden-, ja katuviheralueiden erilaiset kunnossapitotyöt sekä taajamametsien, leikkipaikkojen ja leikkipaikkavälineiden kunnossapitotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on puistopuutarhurin tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto.

Edellytämme viheralueiden kunnossapidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoja sekä kokemusta tehtäväalueen eri työtehtävistä. Ajokortti on välttämätön (B).

Eduksi katsomme metsäalan perustutkinnon, metsurin tai leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvatarkastajan koulutuksen. Arvostamme kiinnostusta ympäristöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä täytetään 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen TTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 7.12.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

liikuntapaikkapäällikkö Mika Lehtinen
arkisin klo 8 - 15 puh. 044 4860 923, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi