Puistorakennuspuutarhuri - Oulun kaupunki

Puistorakennuspuutarhuri - Oulun kaupunki

Oulun Infra- liikelaitoksessa ympäristön ylläpitopalveluissa on haettavana PUISTORAKENNUSPUUTARHURIN vakinainen tehtävä.

Ympäristön ylläpitopalvelut hoitaa katuja, teitä, kevyenliikenteenväyliä, puistoja, leikkipaikkoja ja muita yleisiä alueita. Toimintaan kuuluu myös taimiston, metsien ja luonnon hoito, kaupunkimetsien vaarallisten puiden poisto, sekä myrskyvahinkojen jälkihoito.

Puistorakennuspuutarhurin tehtävänä on työnjohtajan tehtävät ympäristö- ja leikkipaikkarakentamisessa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on hortonomin, hortonomi AMK:n tai ympäristöinsinöörin koulutus.
Lisäksi edellytetään erityisosaamista ja perehtyneisyyttä viheralueiden rakentamiseen, kasvien istuttamiseen ja hoitoon sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toimen hoito vaatii työhön perehtyneen osaajan, joka on sitoutunut ympäristörakentamisen kehittämiseen ja ylläpitoon pitkäjännitteisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1311/2019. Hakemukset on toimitettava 1.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Heikki Kukkola, p. 044 703 2160 ja kustannuslaskija Jonna Varrio, p. 044 703 2253. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Infra
Osoite: Sorvitie 5, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan