Skip to main content
test
Puistotoimi - nuorten kesätyöhaku 2024 - Seinäjoen kaupunki

Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen kaupungin puistotoimessa

Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen kaupungin puistotoimessa ovat haettavissa 24.1.- 6.3.2024 välisenä aikana.

- Kevättyöt toukokuussa 6.5.- 31.5.2024, sopii esimerkiksi 18-24 -vuotiaille abeille, opiskelijoille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille nuorille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla runsaasti. Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

- Puistotoimen 5 vk kunnossapitotyöt ajalle 3.6.- 5.7.2024 ja 8.7.- 9.8.2024. Työ on tarkoitettu työn alkuun mennessä 18 vuotta täyttäneille. Työn kesto 5 viikkoa, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajina, ja osa toimii puistotyöntekijöiden työparina kaupungin viheralueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

- Puistotoimen 2 vk kunnossapitotyöt on tarkoitettu työn alkuun mennessä 15-17 vuotta täyttäneille. Työn kesto on 2 viikon jaksoissa, kesä-elokuun aikana, alkaen 10.6.2024, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Toivomuksen itselle sopivasta ajankohdasta voi esittää hakemuksessa. Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viherlalueiden kunnossapitotyötä puistotyöntekijän työparina. Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

HUOM. Valinta kahden ja viiden viikon työpaikkoihin tapahtuu ARVONNALLA. Pääsääntö on, ettei aiempina vuosina työskennellyt voi enää tulla valituksi uudelleen 2 viikon jaksolle. Näin annamme useammalle nuorelle kesätyömahdollisuuden Seinäjoen kaupungilla.

Toukokuu: työ alkaa 6.5. 5 vk: työ alkaa 3.6. tai 8.7. 2 vk: työ alkaen 10.6, 24.6, 8.7. tai 22.7.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/puistot/kesatoihin-puistotoimeen/
https://www.seinajoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/puistot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ilmoitamme arvonnan jälkeen valituille nuorille valinnasta, viimeistään 2.4.2024 sähköpostilla, joten käytäthän toimivaa sähköpostiosoitetta.
Lisätietoja ja varasijoja voi kysellä 2.4.2024 alkaen: viheraluesuunnittelija Anna Wahlberg, 06-4162 512 etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, Yhdyskuntatekniikka, Puistotoimi

Seinäjoen kaupunki työllistää yli 3000 henkilöä ja on alueen suurin työnantaja. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka. https://www.seinajoki.fi/tyo-ja-yrittaminen/seinajoki-tyonantajana/


Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Seinäjoen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat