Puistotyönjohtaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin infrapalveluissa on haettavana puistotyönjohtajan tehtävä 15.3.2021 klo 15 mennessä.

Etsimme motivoitunutta, joustavaa ja oma-aloitteista henkilöä johtamaan ja kehittämään puistoyksikön toimintaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimies- ja työnjohtotehtävistä. Puistoyksikössä on lisäksesi yhdeksän vakinaista työntekijää sekä vuosittain 6 - 9 palkattua kausityöntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat puistoyksikön henkilöstön esimies- ja työnjohtotehtävät. Yksikön toimialueeseen kuuluvat puistojen ja kiinteistöjen piha-alueiden sekä katuviheralueiden kunnossa- ja ylläpitotehtävät, leikkipaikkojen ja -välineiden korjaus- ja kunnossapitotyöt sekä taajamametsien hoito.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme kokemusta tehtäväalueen eri töistä, viheralueiden kunnossapidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa sekä B-ajokorttia. Arvostamme kiinnostusta ympäristöä kohtaan, hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä.

Tehtävä täytetään 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen TS:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 15.3.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

liikuntapaikkapäällikkö Mika Lehtinen
arkisin klo 8 - 15 puh. 044 4860 923, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi