Puistotyönjohtajan sijaisuus - Huittisten kaupunki

Tervetuloa töihin Huittisiin! Olemme vireä ja vilkas noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, josta haluamme tehdä entistäkin paremman. Täällä on hyvä asua ja yrittää, tule mukaan joukkoomme!

Huittisten kaupungin kuntatekniset palvelut hakee palvelukseensa puistotyönjohtajan sijaista 30.4.2021 - 11.3.2022 väliseksi ajaksi.

Puistotyönjohtaja toimii Puistot ja liikunta-alueet -toimintayksiköiden esimiehenä sekä vastaa toimintayksiköiden toiminnasta.

Muut keskeiset tehtävät:
- Esimiestehtävät
- Kiinteistöjen pihojen, liikunta- ja viheralueiden hoidon suunnittelu ja organisointi sekä turvallisuuden ja urakoinnin valvonta
- Palvelu- ja materiaalihankinnat sekä kalustohuolto
- Määräaikaisen henkilöstön, kuten kausityöntekijät ja kesätyöntekijät, rekrytointi

Kelpoisuusehto:
Soveltuva ammatillinen perustutkinto

Eduksi katsotaan kokemusta viher- ja liikunta-alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta.
Työtehtävien suorittaminen edellyttää B-ajokorttia.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä "Puistotyönjohtajan sijaisuus". Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä-, ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä suoraan hakijayhteenvetoon.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa maanrakennuspäällikkö Sauli Riekkinen, puh. 044 - 560 4345 ja tekninen johtaja Ulla Ojala puh. 044 - 560 4341 tai etunimi.sukunimi@huittinen.fi

Tekninen palvelukeskus, Kuntatekniset palvelut
Osoite: Selvinkatu 5, 32700 Huittinen

Huittisten kaupungin teknisen palvelukeskuksen vastuualueina ovat kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut, tilapalvelut, kuntatekniset palvelut sekä vesihuoltopalvelut.