Puistotyöntekijä - Sipoon kunta

Puistotyöntekijä - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja, ohjaamalla ja valvomalla kunnassa tapahtuvaa rakentamista sekä koordinoimalla ja toteuttamalla kunnan investoinnit. Katu-ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien, puistojen ja leikkipaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme nyt joukkoomme PUISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme vihertyön asiantuntijaa, joka on valmis vastaamaan työkohteidensa käytännön työstä itsenäisesti. Tehtävänkuvaan kuuluvat erinäiset vihertyöt puistojen ja viheralueiden kunnossapidossa, kuten ruohonleikkausta, siimaleikkausta, puistojen puhtaanapitoa, kitkemistä, kesäkukkien istuttamista ja kastelua. Hakijoilta edellytämme hyvää jaksamista ajoittain fyysisesti kuormittaviin työvaiheisiin.

Työssä olet osana tiimiä iloisella ja auttavaisella asenteella. Toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan vastuun omasta työstään ja ohjaamaan myös muiden työtä. Haluat antaa oman panoksesi tavoitteiden saavuttamiseksi ja nautit porukassa tekemisestä. Olethan näppärä käsistäsi, reipas ja motivoitunut työntekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on puutarha-alan perustutkinto, B-ajokortti ja tiimityöskentelytaito. Lisäksi eduksi katsotaan, jos hakijalla on voimassa olevat tieturva 1 -kortti, kasvinsuojelukurssi ja T-ajokortti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisten tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 12,18 €/h + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 31.5.2019 klo 15.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa kunnanpuutarhuri Kari Ojamies puh. 050 5544536, kari.ojamies(at)sipoo.fi tai
vihertöiden esimies Petri Saarinen puh. 040 6712815, petrikalevi.saarinen(at)sipoo.fi.

Katu- ja viheralueet, Viheralueiden kunnossapitoryhmä
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan