Puistotyöntekijä - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee reipasta ja oma-aloitteista puistotyöntekijää huolehtimaan puistojen, ulkoalueiden sekä kesäkukkaistutusten hoidosta kesäkaudella.

Työ sisältää monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä Raahen keskustan alueella. Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta vihertöiden tekemiseen niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta jonkinlaista kokemusta vastaavista tehtävistä koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Työssä katsotaan eduksi työturvallisuus- ja tieturvakortit. B-ajokortti ja riittävä fyysinen terveys sekä kunto vaaditaan.

Työkaverisi ovat mukana perehdyttämässä ja opastamassa tehtäviä rennon mukavassa ilmapiirissä. Työssäsi kohtaat myös kaupunkilaisia, joten sosiaalinen ja iloinen ote on toivottavaa.

Kokoaikaisen tehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 4.5.2020 - 30.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Viikottainen työaika on 38,75 tuntia.

Lisätietoja

https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa puutarhuri Tita Haapajoki 044 4393521 tai sähköpostitse tita.haapajoki@raahe.fi

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Alueiden hoito
Osoite: Varikkotie 5, 91200 Yli-ii

Raahe on noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.