Puistotyöntekijä - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Puistotyöntekijöitä

Hyvinkään kaupungin Infrapalvelut-yksikkö hakee viheralueiden kunnossapitotöihin osallistuvia puistotyöntekijöitä, yhtä viherrakentajaa sekä yhtä arboristiopiskelijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle huhti-lokakuu 2021.

Tehtäviin kuuluu rakennettujen ja luonnonmukaisten puistojen ylläpito ja hoito, liikenneviheralueiden hoito sekä kiinteistöympäristöjen viheralueiden hoito. Työ on itsenäistä ulkoilmatyötä Hyvinkään kaupungin alueella.

Hakijalle luetaan eduksi puutarha-alan koulutus tai vankka kokemus vastaavista töistä sekä ajokortti. Toivomme myös reipasta ja säästä piittaamatonta asennetta. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää terveyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 336542) kautta 5.3.2021 klo 24.00. mennessä. Työtehtävä alkaa 12.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Puistotyöntekijän tehtävään liittyen: työnjohtaja Sanna Paulig puh: 040 673 4509, sanna.paulig@hyvinkaa.fi
Viherrakentaja ja arboristiopiskelijan tehtäviin liittyen: työnjohtaja Jukka Leinonen puh: 040 768 4894, jukka.leinonen@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Työnjohtaja Sanna Paulig (puistotekijät) puh: 040-6734509, e-mail: sanna.paulig@hyvinkaa.fi.
Työnjohtaja Jukka Leinonen (viherrakentaja ja arboristiopiskelija) puh: 040-7684894, e-mail: jukka.leinonen@hyvinkaa.fi

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Osoite: Kerkkolankatu 38, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.