test
Puistotyöntekijä - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupunki hakee puistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen teknisten palveluiden vastuualueelle, infran palveluyksikköön 4.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puistotoimi tarjoaa innostavan ja hyvin hoidetun ympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä ja kehittää omaa puutarha-alan osaamista esimerkiksi keskustan palkituissa puistoissa. Ylläpidämme myös katuviheralueita ja kiinteistöjen pihoja sekä puistometsiä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattitutkinto. Soveltuvaksi ammattitutkinnoksi katsotaan esimerkiksi puutarha-alan ammattitutkinto, viheralan osaamisalalta.

Eduksi katsotaan kokemus viheralan vastaavista tehtävistä, tietoteknisten järjestelmien käyttötaito ja B-ajokortti. Arvostamme koneiden käyttökokemusta, raivaussaha/moottorisahan käyttötaitoa sekä voimassa olevia tieturva1, työturva- ja kasvinsuojelukortteja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä sopeutua ryhmätyöskentelyyn ja muuttuviin työjärjestelyihin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti hakijan kokemuksen perusteella. Ennen valinnan vahvistamista on tehtävään valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen
jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat puistotyöpäällikkö Ari Väisänen puh. 044 702 5498, työnjohtajat Sari Yrjölä puh. 044 702 5492 ja Satu Ylämäki puh. 044 702 4863.
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat