test

Salon kaupungin kaupunkikehityspalvelujen viheraluetiimi hakee puistotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin
Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.
Työhön kuuluu puistojen ja muiden viheralueiden kunnossapito- ja rakentamistehtäviä.

Kelpoisuusvaatimus: Eduksi katsotaan puutarha- tai viheralan perustutkinto sekä työkokemus vastaavista tehtävistä.
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta ja voimassa olevaa ajokorttia sekä Tieturva 1-korttia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää n. 6 kuukautta. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta, mikäli työehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Palkkaus on 2041,30 euroa kuukaudessa ja määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / puistotyöntekijä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.
Haku tehtävään päättyy 31.1.2022 klo 12.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
puistomestari Marja-Leena Laakso, 044 7785319 marja-leena.laakso@salo.fi,
puistomestari Aulis Sorvali, 044 7785312 aulis.sorvali@salo.fi
puistomestari Heidi Suominen, 044 778 5321 heidi.suominen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Viheraluetiimi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat