Skip to main content
test
Puistotyöntekijä - Oriveden kaupunki

Oriveden kaupungin puistot ja yleiset alueet -tulosyksikkö hakee kaudelle 2023 KAUSI- ja KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja viheralan opiskelijoille.

Tulosyksikön tehtävänä on Oriveden kaupungin viheralueiden suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Työtehtävät ovat alalle ominaisia vaihtelevia vihertöitä, kuten nurmikon leikkuuta, haravointia, rikkakasvien kitkentää, vieraslajien torjuntatöitä, roskien siivousta viheralueilta, yksi- ja monivuotisten kasvien istutusta ja hoitoa, sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkauksia. Teemme myös mm. raivauksia ja rakennus- ja korjaustöitä. Työ on ajoittain kiireistä, vaativaa ja fyysisesti raskasta. Ulkotöitä tehdään myös sateisina päivinä.
Kausityöt alkavat maalis-toukokuussa ja lyhyemmät kesätyöjaksot kesäkuulta 2023, tai sopimuksen mukaan.

Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Alan koulutus, aikaisempi kokemus alalta, kasvituntemus sekä koneiden käyttö- ja huoltotaito katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme työhön sitoutumista, yhteistyökykyä, reipasta mieltä sekä viihtymistä ulkotyössä.
Edellytämme voimassa olevaa tieturva 1-korttia. Voimassa oleva ajokortti katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaisesti. Työtehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää 13.2.2023 kello 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta tai postitse Oriveden kaupungille osoitteeseen katriina.vuorikivi@orivesi.fi, tai Oriveden kaupunki, Puistot ja yleiset alueet, PL 7, 35301 ORIVESI. Kuoreen tunnus Puistot ja yleiset alueet/työnhaku.

Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginpuutarhuri Katriina Vuorikivi, puh. 040 515 1831

Lisätietoja

Oriveden kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöpalvelut

Orivesi on noin 9 000 asukkaan aktiivinen kaupunki Tampereen seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Orivedellä on hyvät julkiset ja yksityiset palvelut, monipuolista yritystoimintaa sekä erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-aikaan.


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat