Skip to main content
test
Puistotyöntekijä - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee kolmea reipasta ja oma-aloitteista puistotyöntekijää huolehtimaan puistojen, ulkoalueiden sekä kesäkukkaistutusten hoidosta kesäkaudella. Tehtävänä voi myös olla muita viheralueilla tehtäviä hoitotöitä.

Työ sisältää monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä Raahen keskustan alueella. Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta vihertöiden tekemiseen niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta jonkinlaista kokemusta vastaavista tehtävistä koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Työssä katsotaan eduksi työturvallisuus- ja tieturvakortit. B-ajokortti ja riittävä fyysinen terveys sekä kunto vaaditaan. Tulityökortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Työkaverisi ovat mukana perehdyttämässä ja opastamassa tehtäviä rennon mukavassa ilmapiirissä. Työssäsi kohtaat myös kaupunkilaisia, joten sosiaalinen ja iloinen ote on toivottavaa.

Kokoaikaisen tehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 2.5. - 29.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Viikottainen työaika on 38,25 tuntia.

Lisätietoja

https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa puutarhuri Tita Haapajoki 044 4393521 tai sähköpostitse tita.haapajoki@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Kuntatekniikka, Kunnossapito ja rakentaminen

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat