Skip to main content
test
Puistotyöntekijä - Oriveden kaupunki

Oriveden kaupungin puistot ja yleiset alueet -tulosyksikkö hakee kesä- ja kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin viherkaudelle 2024. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja viheralan opiskelijoille.

Oriveden kaupungin puisto-osaston tehtäviin kuuluu puistojen, leikkikenttien ja muiden yleisten viheralueiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito.

Puistotyöntekijän tehtäviin kuuluu alalle ominaisia töitä, kuten esim. nurmikon leikkuuta, rikkakasvien kitkentää, vieraslajien torjuntaa, roskien siivousta, yksi- ja monivuotisten kasvien istutusta ja hoitoa, raivauksia, sekä rakennus-, asennus-, huolto- ja korjaustöitä. Tehtävät määräytyvät hakijan osaamisen, oppimishalun ja vahvuuksien mukaan.

Voit olla alan kouluttautunut ammattilainen, opiskelija tai muuten alasta kiinnostunut hakija.

Edellytämme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työ on ajoittain kiireistä sekä fyysisesti raskasta ja ulkotöitä tehdään joka säällä.

Tarjoamme viihtyisän ja innostavan työympäristön, sekä mahdollisuuden oppia ja/tai toteuttaa viheralan osaamistasi puisto-osaston monipuolisissa tehtävissä. Saat työaikanasi rutkasti raitista ilmaa, liikuntaa ja näet kättesi jäljen päivittäin. Motivoituneena tiimipelaajana pääset osaksi työyhteisöä, jossa yhteishenkeen ja työssä viihtymiseen panostetaan yhdessä.

Arvostamme erityisesti työhön sitoutumista, ahkeruutta, yhteistyötaitoa, positiivista asennetta, joustavuutta, alan tuntemusta, sekä aitoa mielenkiintoa alaa kohtaan. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta loppupelissä hakijan asenne ratkaisee, vaikka osaamista ja kokemusta ei alalta vielä olisikaan ennestään ehtinyt kertyä.

Edellytämme voimassa olevaa tieturva 1-korttia. Osa tehtävistä vaatii oman auton käyttömahdollisuuden ja/tai B-ajokortin.

Työt alkavat huhti-toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Työaika ma-to 7:00- 15:30, pe 7:00- 13:45 Työehtosopimus: TS Työsuhteen koeaika on puolet määräaikaisen työsopimuksen kestosta.

Laita hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 29.2.2024 klo 12:00 mennessä. Aloitamme haastattelut ja voimme tehdä rekrytointipäätöksiä jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupunginpuutarhuri Katriina Vuorikivi, puh. 040 515 1831, katriina.vuorikivi@orivesi.fi

Lisätietoja

Oriveden kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöpalvelut

Oriveden kaupunki

Orivesi on aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä, lähellä Tamperetta. Sympaattinen pikkukaupunki sijaitsee Pirkanmaalla ja kuuluu Tampereen kaupunkiseutuun. Orivesi tarjoaa asukkailleen hyvät ja toimivat peruspalvelut. Ympäröivä luonto luo kaupungille viihtyisät puitteet.

Asukkaat tekevät kaupungin. Orivedellä on noin 9 200 asukasta. Orivesi on suosittu mökkipaikkakunta, joten kesäisin asukasmäärä kasvaa huomattavasti. Orivesiläiset ovat aktiivista väkeä. Paikallinen yhdistystoiminta on vilkasta ja luo mielenkiintoisia verkostoja ja kiinnostavia tapahtumia koko paikkakunnalle.

Sopivan pientä, sopivan väljää ja sujuvasti palvelevaa. Yllättävän paljon kulttuuria, urheilua ja tapahtumia. Orivedeltä jokainen löytää itselleen sopivat menot ja meininkit. Mainiosta keskustasta löydät lähes kaiken tarpeellisen. Kylät kutsuvat maaseutumaisemien äärelle. Junat ja bussit vievät ja tuovat.

Orivesiläinen nauttii oivallisesta olotilastaan ylellisessä väljyydessä ja auttaa muitakin mutkattomaan menestykseen.

Tule tutustumaan!

Oriveden kaupunki työnantajana Oriveden kaupungilla on noin 320 vakituista työntekijää ja määräaikaiset työntekijät mukaan laskettuna kaikkiaan noin 450 työntekijää. Suurin palvelukeskuksemme on kasvatus- ja opetuspalvelut. Muita palvelukeskuksiamme ovat yleisjohto ja kehittäminen, hallinto- ja talouspalvelut sekä tekniikka ja ympäristö.

Olemme kehittyvä ja innostava työyhteisö, joka toivottaa uudet osaajat tervetulleiksi. Panostamme henkilöstön osaamiseen, työhyvinvointiin ja moniammatilliseen yhteistyöhön.

Orivesi on julistautunut Suomen Villasukkapääkaupungiksi. Villasukat kuvastavat oivasti orivesiläisten leppoisaa elämänasennetta. Villasukat ovat myös osa työyhteisömme arkea ja erilaisia tempauksia. Liity mukaan kotoisaan yhteisöömme: hae meille töihin!

#ylellistäväljyyttä #oivallinenolotila #mutkatontamenestystä


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat