Skip to main content
test
Puistotyöntekijä - Ulvilan kaupunki

Työ pitää sisällään puistojen ja muiden yleisten alueiden kunnostus- ja ylläpitotöitä

Ulvilan teknisellä toimialalla tie- ja ympäristörakentamisen-yksikössä on tarjolla puistotyöntekijän töitä 6 kuukaudeksi välillä touko-lokakuu.

Tie- ja ympäristörakentamisen yksikkö vastaa mm. Ulvilan kaupungin puistojen yllä- ja kunnossapidosta sekä rakennuttamisesta. Puistojen kunnossapitoon kuuluvat yleisten puistojen lisäksi myös leikkipuistot ja liikenneväylien vihertyöt. Puistotyöntekijän työtehtäviin kuuluu:

- nurmikon leikkuu/siistiminen (ajettava kone/työnnettävä kone/trimmeri) - pensaiden ja puiden leikkuu - kukkien ja istutusten ylläpito/kastelu - ympäristön puhtaana pito (sis. myös roska-astioiden tyhjentämiset) - haravointityöt - leikkipaikkojen kunnossapito (sis. myös leikkivälineiden pienimuotoista korjausta) - työskentely yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa sekä heidän työnsä valvominen (varsinaisen työn ohjauksen kesätyöntekijöille antaa työhön osallistuva työnjohtaja, puutarhuri)

Työskentely on pääosin maastossa tehtävää ulkotyötä ja edellyttää kohtuullista/hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja vastuuntuntoista otetta monipuolisissa puistojen kunnossapitotehtävissä.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia/viikko. Palkkausmuotona on tuntipalkka. Toimi kuuluu kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen piiriin.

Työntekijältä edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun valittujen tulee valmistautua ottamaan mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 7.3.2024 klo 12:00 sähköisesti hakulomakkeelle.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elohaka Eetu
0400 134 683
eetu.elohaka@ulvila.fi
lomalla 19.2. - 25.2.2024 välisen ajan

Lisätietoja

Tekninen toimiala

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat