test
Puistotyöntekijät - Limingan kunta

Puistotyöntekijät

Limingan kunnan kunnallistekniikan liikelaitos hakee puistotyöntekijöitä 4 - 6 kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työhön kuuluu puistojen ja muiden viheralueiden kunnossapito- ja rakentamistehtäviä hakijan osaamisen perusteella.

Eduksi katsotaan puutarha- tai viheralan perustutkinto sekä työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ammattitaitoa, hoitotöissä käytettävien työkoneiden käyttökokemusta, oma-aloitteisuutta sekä Tieturva 1-korttia. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja ajokortti on välttämätön. Odotamme hakijoilta yhteistyökykyä ja tiimihenkeä, hyvää käytöstä, innostunutta asennetta, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta. Hakija pystyy hoitamaan itsenäisesti annetut työtehtävät.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Tehtävät täytetään työnkuvasta riippuen 19.4. -9.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 38 tuntia 25 minuuttia.

Limingan kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikelaitosjohtaja Marja-Riitta Vavuli-Kiviniemi, marja-riitta.vavuli-kiviniemi@liminka.fi

Lisätietoja

Kunnallistekniikka liikelaitos

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat