Putkimestari, Oulun Vesi -liikelaitos - Oulun kaupunki

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueella noin 201 600 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on noin 38,6 M euroa ja palvelussamme on 111 vakinaista alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.

Haettavana on PUTKIMESTARIN vakinainen tehtävä Oulun Vesi -liikelaitoksessa.

Putkimestari toimii vesihuoltoverkostojen ylläpidon vastuullisena työnjohtajana kiireellisten korjaustöiden sekä ennakoivan huollon töiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Lisäksi hän toimii tilaajan edustajana siten, että työt tehdään turvallisesti, taloudellisesti ja tekniset vaatimukset täyttyen. Putkimestari huolehtii vastuualueensa henkilöstöresurssi-, kalusto- ja tarvikehankinnoista sekä ulkoisten asiakkaiden tilaustöistä. Työhön kuuluu lisäksi kunnossapitotöihin liittyvät suunnittelutehtävät sekä töiden dokumentointi sekä verkostopäivystykseen osallistuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään teknikon koulutus ja hyvä kokemus työnjohtotehtävistä. Lisäksi edellytetään vesihuoltoverkoston kunnossapidon ja rakentamistyön hyvää käytännön osaamista, verkostokarttojen tulkintataitoa sekä kokonaisnäkemystä verkoston käytöstä ja hallinnasta. Tehtävän hoitaminen edellytetään hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa ja vesihuollon säädösten tuntemusta. Eduksi luetaan vesihuoltoalan työkokemus.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6215/2021. Hakemukset on toimitettava 28.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.oulunvesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat verkostopäällikkö Tero Kilpeläinen, p. 044 703 3914 ja työpäällikkö Sauli Kuukasjärvi p. 044 703 3930. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Vesi

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat