Puutarha-alan opettaja - Kajaanin kaupunki

Kainuun ammattiopisto hakee vakituista puutarha-alan opettajaa.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen ohjaus- ja opetustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen puutarha-alan opiskelijoille, minkä vuoksi edellytämme hyvää perehtyneisyyttä suomalaiseen puutarhatuotantoon sekä puutarhakaupan sektoreihin.

Kainuun ammattiopiston Seppälän kampuksen opetuspuutarhalla on kasvihuonetuotantoa sekä monikerrosviljelytuotantoa (vertikaaliviljelyä), jota toteutetaan vahvassa yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Lisäksi puutarhaan kuuluu puutarhamyymälä.

Kainuun ammattiopistossa ohjaus- ja opetustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Arvostamme tiimimestarin koulutusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Ajokortti on välttämätön.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Renne Sänisalmi, 044 797 4512, renne.sanisalmi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, Oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.