Puutarhatyönjohtaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Puutarhatyönjohtaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen puutarhan töihin osallistuvaa opiskelijoiden puutarhatyönjohtajaa Saaren kartanon koulutilan puutarhalle. Työtehtäviin kuuluu opiskelijoiden töiden suunnittelu ja ohjaus, koulutilan puutarhan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä näyttöihin ja työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa ja puutarhaviljelyn laaja-alaista tuntemusta sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus opiskelijoiden ohjauksesta sekä luomuviljelyn tuntemuksesta. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.9.2019 - 31.7.2020. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekistelilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Toimialapäällikkö Outi Tuomivaara puh. 040 174 5575 (31.7.-2.8. klo 9.30-16) outi.tuomivaara@keuda.fi
Tiimiesimies Maikki Peltola puh. 050 386 0888 (29.-31.7. klo 9.30-16) maikki.peltola@keuda.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelut
Osoite: Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 630.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan