Puutarhatyöntekijä - Ilmajoen kunta

Puutarhatyöntekijä - Ilmajoen kunta

Puutarhatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat pihojen hoitotyöt, mm. kitkentä sekä pensaiden ja puiden leikkuu Ilmajoen kunnan omistamissa kiinteistöissä.

Toivomme hakijoilta puutarha-alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta viheralalta, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja vastuullista otetta työhön. Työ on ulkotyötä ja vaatii fyysistä kuntoa. Kohteemme sijaitsevat Ilmajoen keskustan lisäksi Ahonkylässä sekä Koskenkorvalla. Oma auto tai muu kulkuväline on edellytys kiinteistöjen välisissä siirtymisissä.

Työsuhde on määräaikainen, kesto n. 2-4 kk.

Hae työpaikkaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 221791. Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole ja kirjaudu Kuntarekry -palveluun. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla

Lisätietoja

http://www.ilmajoki.fi

Vs. isännöitsijä Aija Hemminki (31.3. saakka) 044 4191 260 aija.hemminki@ilmajoki.fi
henkilöstöjohtaja Katja Kaivonen 044 4191 240 katja.kaivonen@ilmajoki.fi

Ilmajoen kunta, Hallinto- ja talousosasto, Hallintotoimisto
Osoite: Ilkantie 18, Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.
Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta - turvallinen omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus - Kyrönjoen Alajoki.

Tutustu työnantajaan