Puutarhatyöntekijä - Hämeenkyrön kunta

Etsimme ammattitaitoista PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan puutarha tiimiämme.

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti puisto- ja viheralueiden hoidosta sekä kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnostustöistä. Työaika sijoittuu arkipäiviin ma-to klo 07:00-15:30 ja pe klo 07:00 - 13:45 väliseen aikaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvia viher- ja/tai kiinteistöpalvelualan koulutus sekä useiden vuosien vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Toimenkuvaan kuuluu vihertöiden lisäksi myös muita ulkoaluetöitä, joten odotamme sinun hallitsevan myös piha-alueiden hoidossa ja kunnossapidossa käytettävät koneet ja pystyt myös huoltamaan koneita. Kasvukauden tehtäviin kuuluu mm. pensaiden ja puiden hoitoleikkuu, istutettujen alueiden hoito ja kunnossapito, yleisten alueiden siisteys, nurmikonleikkuu, lannoitus, kitkentä, maan muokkaus, kastelu, kesäkukat ja haravointi.

Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Etsimämme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Omaat ripeän työotteen, työskentelet luontevasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti, koeaika on 6 kk.
Tehtävien hoito alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 5.11.2021 klo 15.00 mennessä.
Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 389992).

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yhdyskuntatekniikan päällikkö Jari Luoma p. 050-5542 406 jari.luoma@hameenkyro.fi
maanrakennusmestari Risto Kivimäki p. 040-1331 348 risto.kivimaki@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Elinympäristöpalvelut

Hämeenkyrö on 10 400 asukkaan ja tunnettujen kansallismaisemien virkeä kulttuurikunta, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja Suomen kasvukäytävän varrella, vain puolen tunnin päässä Tampereelta. Kunta on panostanut pitkäjänteisesti laadukkaisiin peruspalveluihin, palvelukiinteistöjensä uudistamiseen ja rakentamiseen kaiken ikäisille sekä matkailuun ja yrittäjyyteen. Lähitulevaisuudessa kunnan vetovoimaa, arjen sujuvuutta sekä elinympäristön turvallisuutta, laatua ja viihtyisyyttä parannetaan mm. rakentuvan Hämeenkyrönväylän myötä.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat