PUUTARHURI - Kiuruveden kaupunki

Kiuruveden kaupunki hakee yleisten alueiden ja katuviheralueiden sekä kiinteistöjen ylläpitoon puutarhuria tai puutarhuri-/ viherrakentaja-/ hortonomiopiskelijaa kesäkaudelle 2020. Alueisiin kuuluu mm. leikkikenttiä, uimarantoja, puistoja, kiinteistöpihoja, ulkoilualueita, taajamametsiä, sekä venesatama ja -rantoja.
Työskentelemme säästä riippumatta ulkoalueilla. Työ on myös fyysisesti raskasta. Olet etsimämme henkilö, jos tunnet puutarhakasvit, rikkaruohot sekä työkoneet ja puutarhatyökalujen käyttö on sinulle tuttua. Toivomme, että sinulla on halu oppia uutta.
Arvostamme ahkeraa otetta työhön, oma-aloitteisuutta, iloista asennetta, yhteistyökykyä ja ystävällistä käytöstä. Osaat toimia ryhmässä muita kannustavalla tavalla ja omaat sitoutumiskykyä yhteiseen päämäärään.
Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, puutarhurin tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Voit olla myös ammattikorkeakouluopiskelija ja vailla mahdollista päättötyöaihetta. Puutarha-alan työkokemus, ylläpitotöiden käytännön tuntemus, kasvinsuojeluainetutkinto, työturvallisuus-, ensiapu-, tulityö- ja tieturvakorttikoulutukset katsotaan eduksi. Työ sisältää mahdollisesti myös viherrakentamista. Ajokortti ja oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.
Työsuhteen kesto on 4.5.-2.10.2020. Työaika on 38,75 h/vko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan TES:n mukaisesti. Työssä on tuntipalkka ja koeaika. Hakuaika päättyy 31.3.2020. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Kirjalliset hakemukset osoitteella www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja vihertyönjohtaja Nea Turkki-Koski p. 0400 586 494

Tutustu työnantajaan

Vihertyönjohtaja Nea Turkki-Koski, puh. 0400-586 494

Kiuruveden kaupunki, Tekninen palvelukeskus
Osoite: Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi

Kiuruveden kaupunki / tekninen palvelukeskus