Puutarhuri - Savonlinnan kaupunki


Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

PUUTARHURIA

Tekniselle toimialalle kuuluvan puistoyksikön tehtävänä on Savonlinnan kaupungin viherhoitoluokituksen mukaisten alueiden suunnittelu ja raken-taminen sekä kunnossa- ja puhtaanapito. Näitä alueita ovat mm. rakennetut puistot, leikkipaikat, torit, koirapuisto, keskustan katuviheralueet sekä erilaiset niityt, pellot ja suojaviheralueet. Lisäksi hoitoluokituksen piiriin kuuluu osa kaupungin ylläpitämistä uimapaikoista.
Savonlinnan kantakaupungin alueella on puistoyksikölle kuuluvia luokiteltu-ja viheralueita n. 200 ha. Yksikkö myös vastaa yleisten alueiden puhtaanapidosta ja liputuksesta.
Puutarhurin tehtäviin kuuluvat päivittäinen työnjohto, työvuorosuunnittelu, kalustoseuranta sekä hankintojen valmistelu ja asiakaspalvelu. Puutarhuri toimii kaupunginpuutarhurin sijaisena.

Viran vähimmäisvaatimuksena on hortonomin (AMK) tutkinto. Lisäksi edelly-tetään työnjohto- ja esimieskokemusta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus ter-veydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Puutarhuri. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 26.2.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Raili Aurava, 044 417 4630

Kunnallistekniset palvelut/puistoyksikkö
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta. Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka