Skip to main content
test
Puutarhuri - Limingan kunta

Tule tekemään käytännönläheistä työtä viihtyisän Limingan luomiseksi!

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista puutarhuria (1) kausitöihin ajalle 24.4. - 31.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on tehtävä, missä pääset luomaan viihtyisiä ulkoalueita ja näet kättesi jäljen konkreettisesti ja vaihtelua tehtäviin tuovat erilaiset suunnittelutyöt.

Tehtäviin kuuluvat kunnan puistojen, viheralueiden ja yleisten alueiden hoito- ja kunnossapito- sekä rakentamistehtävät (mm. kasvillisuuden hoitotyöt, viherrakentaminen, hoitosuunnitelmat ja töiden koordinointi). Työssä liikutaan paljon paikasta toiseen, joten oman auton käyttömahdollisuus ja B-luokan ajokortti katsotaan näissä tehtävissä eduksi. Hakijan osaaminen ja perehtyneisyys puutarha-alaa kohtaan huomioidaan valinnassa.

Hakemamme henkilö on reipas ja kykenevä työskentelemään yksin ja ryhmässä, viihtyy fyysisessä ulkotyössä ja pitää vaihtuvista työtehtävistä. Edellytämme oma-aloitteista ja tavoitteellista työhön sitoutuvaa otetta. Kykenet sujuvaan yhteistyöhön esimiehesi ja työkavereittesi kanssa joka tilanteessa. Sopeudut vaikeuksitta muutoksiin työssäsi ja sinulta löytyy paloa kehittää työtäsi kentällä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään puutarha- tai viheralan perustutkinto, aiempi työkokemus viherhoito- ja kunnossapitotöistä sekä pienkoneiden ja työvälineiden käytön tuntemus. Eduksi katsotaan suoritettu Tieturva 1-kortti ja kokemus viherrakentamisen tehtävistä. Tehtäviin vaaditaan 18-vuoden ikää.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Tehtävät täytetään työnkuvasta riippuen 24.4. -31.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Limingan kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikelaitosjohtaja Marja-Riitta Vavuli-Kiviniemi, marja-riitta.vavuli-kiviniemi@liminka.fi

Lisätietoja

Kunnallistekniikkaliikelaitos

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!

Katso videolta, millaista on olla töissä Suomen kekseliäimmässä kunnassa: https://www.youtube.com/watch?v=RLBqPuwsOvY


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat