Skip to main content
test
Puutarhuri - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin puistot ja liikuntapaikat yksikkö hakee puutarhuria vakituisen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme:

Puutarhurina vastaat kaupungin viheromaisuuden kunnossapidosta yhdessä muiden osaajien kanssa. Sinulla on vahva alan osaaminen, olet kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Kesäaikaan toimit työhön osallistuvana lähiesihenkilönä omilla hoitoalueillasi. Tehtäviisi kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä kasvihuoneessa kesäkaudella noin kerran kuukaudessa.

Talvella työhösi kuuluu erilaiset toimistotyöt, kuten omaisuudenhallintajärjestelmien päivitystyö, kasvien hankintaan liittyvät valmistelevat työt sekä työsuunnittelu.

Sinulla on hyvä osaaminen tavanomaisista toimisto-ohjelmista (mm. Office) ja hallitset mahdollisesti myös muita työssä käytettäviä ohjelmia, kuten Autocad, Vektorworks, Trimple Locus Cloud.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti.


Mitä odotamme sinulta:

Kelpoisuusvaatimuksena on puutarha-alan perustutkinto tai muu vastaava 2. tai ylemmän asteen tutkinto, sekä riittävästi kokemusta viheralueiden kunnossapidon töistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja fyysiseen työhön. Työ edellyttää myös hyvää tietoteknistä osaamista, B -ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan tehtävän mukaiset lisäkoulutukset, edellä mainittujen työssä käytettävien ohjelmien osaaminen, viheralan erityistaidot sekä esimieskokemus. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/puistot-ja-luonto/puistot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginpuutarhuri Sini Sangi, sini.sangi@kokkola.fi, 044 7809 369

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakentaminen, Infrarakentaminen ja kunnossapito

Mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä kaupunkiympäristössä sekä innokkaassa, kehittyvässä ja yhteistyöpainotteisessa työympäristössä.


Osoite: PL 43, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat