Puutarhuri, puutarhatuotanto - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen puutarhuria Saaren kartanon puutarhalle 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Puutarhan päätuotantoalueet ovat avomaan luomuvihannesviljely sekä kasvihuonevihannesten ja -kukkien viljely. Puutarhurin työtehtäviin tehtäviin kuuluvat viljelytöiden suunnittelu, viljelytyöt kasvihuoneissa ja avomaalla sekä opiskelijoiden ohjaus puutarhan töissä. Työ on päätoimista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa ja itsenäistä työotetta, taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä työskentely edellyttää B-luokan ajokortin.

Hakijalta vaaditaan laajaa alan tuntemusta ja vahvaa käytännön työkokemusta. Hakijalle katsotaan eduksi hyvä osaaminen kukkien ja vihannesten lasinalaisviljelyssä ja toimiminen asiakaspalvelutehtävissä puutarhamyynnissä.

Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävään valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Risto Kononen puutarhuri, 050 3860 896, risto.kononen@keuda.fi
Mika Lindqvist toimialapäällikkö, 050 561 9630, mika.lindqvist@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!