Puvustonhoitaja - Lahden kaupunki

Haemme PUVUSTONHOITAJALLE sijaista ajalle 1.9.2021 - 31.8.2023.

Puvustonhoitajan tehtäviin kuuluu mm. työsuunnittelu pukusuunnittelijoiden ja muun työryhmän kanssa. Puvustonhoitaja johtaa puvuston työtä esimiehenä ja kampaaja-maskeeraajien työtä työnjohtajana, suorittaa osaltaan vaatteiden kaavoitusta, leikkaamista ja sovituksia sekä ohjeistaa tuotteiden valmistusta. Materiaalihankinnat, osaston koneiden ja tarvikkeiden hankinnat kuuluvat myös puvustonhoitajan tehtäviin.

Hakijalta edellytämme alempaa korkeakoulututkintoa (AMK) tai opistoasteen tutkintoa sekä ammatillista kokemus ja osaamista teatteripuvustuksesta, materiaalituntemusta sekä pukuhistorian tuntemusta. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestehtävistä, joustavuuden ja hyvät yhteistyötaidot.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi - järjestelmän kautta 21.6.2021 kello 15.00 mennessä.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2 531,20 euroa/kk. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puvustonhoitaja Laura Mykrä, p. 044 416 4068, laura.mykra@lahti.fi
Teatterin apulaisjohtaja Anja Brofeldt, p. 050 559 4143, anja.brofeldt@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunginteatteri

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kirkkokatu 14, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat