Pysäköinnintarkastaja - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen

Pysäköinnintarkastajaa

Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialan pysäköinninvalvonnan yksikkö huolehtii kunnallisesta pysäköinninvalvonnasta.

Pysäköinnintarkastajan tehtävänä on valvoa pysäköintiä ja pysäyttämistä koskevien säännösten noudattamista tienkäyttäjiä neuvomalla sekä antamalla huomautuksia ja määräämällä tarvittaessa myös pysäköintivirhemaksuja virheellisestä pysäköinnistä.
Käytössämme on nykyaikaiset laitteet ja tekniset apuvälineet.

Pysäköinnintarkastajat ovat kunnallisen pysäköinninvalvojan johdon ja valvonnan alaisia pysäköinninvalvontatehtäviä suorittaessaan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti sekä tehtävien hoitamiseksi tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus. Kelpoisuusvaatimuksista on säädetty pysäköinninvalvontaa koskevassa laissa.

Tehtävässä edellytetään valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Arvostamme asiakaspalveluosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Virka täytetään marraskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 2.11.2020 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi kautta (työavain 316529) tai toimittamalla se Hyvinkään kaupungin kirjaamoon PL 86, 05801 Hyvinkää / kirjaamo(at)hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa pysäköinninvalvoja, kaupunginlakimies Tomas Määttä p.040 861 0574, tomas.maatta@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

pysäköinninvalvoja, kaupunginlakimies Tomas Määttä p.040 861 0574, tomas.maatta@hyvinkaa.fi

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.