Skip to main content
test
Pysäköinnintarkastaja - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan kadut ja puistot -palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta. Haemme nyt pysäköinninvalvonnan yksikköön

PYSÄKÖINNINTARKASTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Pysäköinnintarkastajan tehtävänä on valvoa kaupungin alueella pysäyttämistä ja pysäköintiä koskevien kieltojen ja rajoitusten noudattamista, antaa pysäköintivirhemaksuja ja huomautuksia pysäköintivirheiden johdosta. Pysäköinnintarkastaja osallistuu myös ajoneuvojen siirtoprosessiin ja antaa myös omat vastineensa asiakkaiden oikaisuvaatimuksiin. Pysäköinnintarkastajat osallistuvat myös muihin yleisten alueiden valvontatehtäviin. Pysäköinnintarkastajana pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä, liikkumaan ulkona ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Arkipäivien säännölliseen työaikaan sisältyy myös iltatyötä ja lisäksi työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on viran hoitamisen kannalta riittävä tieliikennesääntöjen tuntemus sekä voimassa oleva ajokortti. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen suullisen taidon. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, perustason tietoteknistä osaamista sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virassa aloitus 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lakimies Timo Lampinen puh. 040 766 1357 tai sähköpostitse: timo.lampinen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat