Pysäköinnintarkastaja / Pysäköinninvalvonta - Tampereen kaupunki

Pysäköinninvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmää. Tehtävämme on ohjata ja opastaa sekä tarvittaessa määrätä pysäköintivirhemaksuista annetun lain perusteella pysäköintivirhemaksuja tieliikennelain, maastoliikennelain sekä pelastuslain mukaisten pysäköinti- ja pysähtymisrajoitusten noudattamiseksi. Lisäksi valvomme ympäristönsuojelulain mukaista joutokäyntiä koskevaa kieltoa. Suoritamme pysäköinninvalvontaa kaduilla ja muilla yleisillä alueilla sekä pihoilla.

Haemme pysäköinnintarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Pysäköinnintarkastajan tehtävänä on ohjata ja opastaa autoilijoita sekä valvoa pysäköintiä ja pysäyttämistä koskevien säännösten noudattamista sekä määrätä pysäköintivirhemaksuja ja muita seuraamuksia pysäköintivirheiden ja joutokäyntirikkomusten johdosta. Työ on erittäin vaativaa asiakaspalvelua ja hetkittäin fyysisesti rasittavaa vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on työssä sovellettavien lakien ja asetusten tuntemus ja voimassa oleva B-ajokortti. Eduksi katsotaan kokemus vaativasta asiakaspalvelutyöstä, hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä englannin kielen suullinen taito.

Lisätietoja antaa vastaava pysäköinnintarkastaja Mikko Huikko, puh. 050 405 8096, mikko.huikko(at)tampere.fi ja katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194, pasi.halme(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.2.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vastaava pysäköinnintarkastaja Mikko Huikko, puh. 050 405 8096, mikko.huikko(at)tampere.fi ja katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194, pasi.halme(at)tampere.fi.

Kaupunkiympäristön palvelualue/Pysäköinninvalvonta
Osoite: Frenckellinaukio 2 B, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!