Pysäköinnintarkastajan virka - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin hallintoyksikössä on haettavana 30.10.2020 klo 15.00 mennessä toistaiseksi voimassa oleva pysäköinnintarkastajan virkasuhde. Tehtävä sijoittuu pysäköinninvalvontaan.

Pysäköinnintarkastajan kelpoisuusvaatimuksena on hänelle kuuluvien tehtävien hoitamiseen tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus (Laki pysäköinninvalvonnasta 727/2011), vähintään keskiasteen tutkinto sekä voimassa oleva B-ajokortti sekä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tarkastajan työ edellyttää syvällistä perehtymistä tieliikennelakiin ja lakiin pysäköinninvalvonnasta, lakien soveltamista käytännössä työtehtävässä sekä itsenäistä päätöksenteko- ja paineensietokykyä. Tehtävässä vaaditaan perustietotekniset- sekä toimistotyötaidot, hyvä suomenkielen sekä tyydyttävä englanninkielen taito.

Työaika on 38,25 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus on KVTES:n mukainen 1 936,92 €/kk.

Lisätietoja pysäköinninvalvonnasta:
http://www.kotka.fi/asukkaalle/kartat_ja_liikenne/pysakointi

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa digipalvelupäällikkö Eija Grönholm, puh. 040 355 9386 tai eija.gronholm@kotka.fi. Lisätietoja voi tehtävästä voi kysyä myös sähköpostitse, pysakoinninvalvonta@kotka.fi.

Pysäköinninvalvonta
Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme. Katso lisätietoja www.kotka.fi