Pysäköinnintarkastajien kesäajan sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunkirakenteen toimialalle

PYSÄKÖINNINTARKASTAJIA

Kahteen määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 15.6. - 28.8.2020 ja 22.6. - 4.9.2020

Pysäköinnintarkastajan tehtävänä on valvoa kaupungin alueella pysäyttämistä ja pysäköintiä koskevien kieltojen ja rajoitusten noudattamista, antaa pysäköintivirhemaksuja ja huomautuksia pysäköintivirheiden johdosta. Pysäköinnintarkastaja osallistuu myös ajoneuvojen siirtoprosessiin. Valvontatehtävän lisäksi tarkastaja antaa myös omat vastineensa asiakkaiden oikaisuvaatimuksiin.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Arkipäivien säännölliseen työaikaan sisältyy myös iltatyötä ja lisäksi työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on viran hoitamisen kannalta riittävä tieliikennesääntöjen tuntemus sekä vähintään henkilöauton ajokortti. Hakijoille luetaan eduksi englannin kielen suullinen taito. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävien aloitukset ovat 15.6.2020 ja 22.6.2020. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Eija Rossi puh. 014 266 5162. Sähköpostitse: eija.rossi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!