Skip to main content
test
R niin kuin psykologi. - Riihimäen kaupunki

Hei, etkös sä ole tsy.. pys.. PSYKOLOGI?

Aurinkokunnan rohkeimmassa, ripeimmässä ja reiluimmassa pikkukaupungissakin välillä vähän tarvitaan lanttumaakaria, joka tulisi ja pistäisi kaikki kuntoon. :D

No ei sentään. Tolkullista hommaahan tämä on, moniammatillisen työryhmän tukea, kouluttautumismahdollisuuksia ja työvälineet vimpan päälle.

Työnantajalupauksena on se, että lähtökohtaisesti kaikki käy paitsi, jos ei millään käy. Sovittaviin asioihin kuuluu mm. mahdollisuus etätyöhön ja mobiili joustotyöhön.

Työtehtävät koostuvat hoidollisista asiakasprosesseista, psykologisista tutkimuksista, sekä tietty kaikesta sellaisesta, jolla halutaan kehittää toimivaa perheneuvolaa ja auvoisaa työyhteisöä.

Laillistetun psykologin pätevyys (272/2005) on lähtökohtainen pätevyysvaatimus (myös pian valmistuvat huomioidaan) mutta erityisesti kiinnostaa se, kuka sinä olet, ja mitä haluat tuoda mukanasi työyhteisöömme. Arvostamme joustavaa mieltä, intoa rakentaa positiiviseen ihmiskäsitykseen perustuvaa työyhteisöä ja perustyötä. Plussaa tietty tulee perheneuvolatyön kokemuksesta.

Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Voit myös halutessasi tulla jutustelemaan tehtävästä mun kanssa Teams-iltapäiväkahaveella, 16.6. ja siitä viikon päästä torstaina 23.6 klo 12.-13.00, linkki sinne on tuossa ilmoituksen lisätietokohdassa. Omat kahvit mukaan!

Tehtävään valitulle maksetaan rekrytointilisää 200e/kk.

Sitten ei muuta kuin virtuaalipaperit bittiavaruuteen kuntarekry -järjestelmässä ja jännittelemään, että käykö (meillä) tuuri. :)


Parhain terveisin,

Janne Yrjölä


Se pienemmällä printattu: Ennen toimen vastaanottamista hakijan tulee esittää työterveyshuollon lausunto työkelpoisuudestaan. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_YWE3ZmVlZGEtYTM5Ny00YjUxLTk5MzEtNzUwZTkzMDViOTM5@thread.v2/0?context=%7bTid%3a3700a79c-732c-4b35-8a42-2e701cd88cef%2cOid%3ac40315af-ce0f-4e22-a781-358ef0051449%7d

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Janne Yrjölä.
janne.yrjola@riihimaki.fi
040 - 357 2697
Psykologikahvit -teams tapaamiset
Hakemukset 27.6.2022 klo 9 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta?

Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat