Radiologian apulaisylilääkäri - Siilinjärven kunta

Radiologian apulaisylilääkäri - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunta hakee radiologian apulaisylilääkäriä 2.9.2019 alkaen vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tarjolla on päivätyötä ilman päivystysvelvollisuutta mukavassa työyhteisössä. Röntgenhoitajamme ovat kokeneita ja laitteet ajan tasalla. Terveyskeskuksen yleislääkärien virat ovat täynnä. Lisäksi talossa on oma geriatri ja psykiatri ja käytettävissä on monien alojen erikoislääkäreiden asiantuntemusta.

Radiologin tehtäviin kuuluvat mm. natiivi-röntgenkuvien lausuminen, ultraäänitutkimukset pientoimenpiteineen, konsultaatiot ja työyhteisön lääkäreiden kouluttaminen ja ohjaaminen sekä säteilynkäytön turvallisuuteen liittyvät tehtävät (säteilystä vastaava johtaja). Yksi päivä viikossa on työskentelyä Lapinlahden terveyskeskuksessa vastaavissa tehtävissä.

Viran kelpoisuusehtona on radiologian erikoislääkärin oikeudet.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.
Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

johtava lääkäri Katri Hollmén, puh. 044 740 2200, katri.hollmen@siilinjarvi.fi ja vastaanottopalvelujen vs. apulaisylilääkäri Anu Ryynänen, puh. 044 740 2800, anu.ryynanen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Vastaanottopalvelut
Osoite: Kasurilantie 3, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan