Skip to main content
test
Rakennusalan ammatillinen ohjaaja - Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Novida - ammattiopisto ja lukio

Etsimme osaavaan joukkoomme 3.8.2022 - 30.6.2023 väliseksi ajaksi rakennusalan ammatillista ohjaajaa.

Ammatillinen ohjaaja työskentelee opettajan työparina ja hänen tehtävänään on ohjata ja tukea opiskelijoita heidän opiskeluissaan päivän aikana. Lisäksi ammatillisella ohjaajalla voi olla oppimisympäristöjen ylläpitoon liittyviä töitä.

Hakijalta edellytetään rakennusalan ammatillista peruskoulutusta (talonrakentaja) ja käytännön työkokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Halkijan eduksi katsotaan rakennusalan erikoisammattitutkinnon tai alan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää, että tehtäviin otettavien henkilöiden on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 505/2002 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta (304/2003) edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 7§:n terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

http://www.novida.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Paula Kairinen
puh. 044 0901324
paula.kairinen@novida.fi

Lisätietoja

Novida ammattiopisto ja lukio, Liedon toimipaikka

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä on yhdeksän kunnan omistama toisen asteen ammatillista koulutusta ja lukiokoulutusta tarjoava kuntayhtymä. Kuntayhtymän ylläpitämän oppilaitoksen Novida – ammattiopisto ja lukio sekä kuntayhtymän omistaman Lounais-Suomen koulutus Oy:n toimipaikat sijaitsevat Liedossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Novidassa suorittaa erilaisia opintoja vuosittain noin 3600 henkilöä ja palveluksessamme on yli 200 osaajaa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 20 M€. Kuntayhtymän kotipaikka on Loimaa.


Osoite: Opintie 1, 21420 Lieto, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat