Rakennusalan määräaikainen opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Rakennusalan opettajaa määräaikaiseen (19.10.2020-31.12.2022) virkasuhteeseen 19.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Opettajan tehtävänä on rakennusalan opiskelijoiden opetus ja ohjaus oppilaitoksessa sekä asiakkaiden toimintaympäristössä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviä. Lisäksi koulutusten suunnittelu ja uusien toimintamallien kehittäminen yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.
Huomioimme myös hakijat, joilta puuttuu edellä mainittu kelpoisuus.

Edellytämme pedagogista pätevyyttä, ja alaan soveltuvaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme, että olet hankkinut monipuolista osaamista erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Tulityö- ja työturvallisuuskoulutusten kouluttajaoikeudet katsotaan eduksi.

Haemme tehtävään vahvan käytännön ammattitaidon omaavaa henkilöä. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Tehtävässä tarvitaan kykyä toimia itsenäisesti Keudan omissa rakennuskohteissa.
Keudan vision mukaisesti toivomme sinun olevan innostava, yksilöllinen ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimies Aki Koski 0400 434 376, aki.koski@keuda.fi
Koulutusjohtaja Arto Lehtola 040 1744 414, arto.lehtola@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Wärtsilänkatu 7, 04410 Järvenpää

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!