Rakennusammattimies - Kaarea Oy

Rakennuspalvelun ammattilainen, pistetään yhdessä paikat kuntoon!

Haemme sinua meille rakennusammattityömiehen tehtävään vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on osaamista ja tahtoa työskennellä korjausrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Pidät vaihtelevista työpäivistä, omaat monipuolisen vankan työkokemuksen rakennusalan eri tehtävistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Olet luotettava ja huumori piristää työpäivääsi. Suhtaudut innokkaasti alaan ja haluat kehittyä työssäsi.

Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja Olli Koivukangas; olli. koivukangas@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20750 Turku

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita

Kaarea Oy - Savuton työpaikka