Haemme rakennusautomaatioalan osaajaa vakituiseen tehtävään. Työtehtäviin kuuluvat järjestelmiin liittyvät käyttötehtävät ja erilaiset korjaus- ja huoltotehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta rakennusautomaation ylläpitotehtävistä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä.

Lisätietoja

https://tampereentilapalvelut.fi/rakennusautomaatioalan_ammattilainen/
https://tampereentilapalvelut.fi/

Tutustu työnantajaan

Työnjohtaja Ville Noroila, puh. 040 507 1164 ja ylläpitopäällikkö Marko Siirtola, puh. 050 351 6437, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Tampereen Tilapalvelut Oy
Osoite: Viinikankatu 44, 33800 Tampere

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.