Rakennushenkilöitä kesätöihin - Servica

Haemme rakennusammattihenkilöitä ja rakennusalan opiskelijoita kesätyöhön ajalle 1.6 -31.7.2021.

Rakennushenkilön tehtävät koostuvat kiinteistöjen vikakorjauksista ja korjausrakennustöistä. Työaika klo 7.00 -15.15.

Odotamme sinulta:
Kokemusta yleisistä rakennusalan töistä tai rakennusalan opiskelusta, ammattimaista asennetta tehdä hommat sovitusti ja saada aikaan hyvää jälkeä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Hakijalla tulee olla jämäkkä asenne työtä kohtaan ja hyvä fyysinen kunto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jatkuvan alan täydennyskoulutuksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Sari Arikkala, puh. 044 4260 161, sari.arikkala@servica.fi
Palvelujohtaja Jouni Poikkeus, puh. 044 4260 100, jouni.poikkeus@servica.fi

Palvelualue 3
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Servica Oy on suuri ja luotettava toimija, joka tuottaa omistaja-asiakkailleen laadukkaat ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Meillä työskentelee noin 1 200 ammattihenkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 97 M€. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Sinulle suositellut työpaikat