Skip to main content
test
Rakennusinsinööri, PTS asiantuntija, rakennuttamispalvelut - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Rakennusinsinöörin vakituinen toimi rakennuttamispalveluiden vastuuyksikössä

Rakennuttamispalveluiden tavoite on tuottaa sairaalan eri toimijoille ja heidän asiakkailleen viihtyisät, toimivat ja turvalliset tilat. Rakennuttamista ohjaa investointihankkeita koskeva päätöksenteko ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyys.

Rakennusinsinöörinä työskentelet itsenäisessä asiantuntijatehtävässä rakennuttamisen (myöhemmin rakennuttaminen ja kunnossapito) yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Ydintehtäväsi on suunnitella toimenpiteet,​ joilla hyvinvointialue voi varmistaa omistamiensa toimitilojen terveellisyyden,​ turvallisuuden sekä omaisuuden teknisen arvon säilyttämisen. Toimit myös projektipäällikkönä kunnossapitohankkeissa sekä rakennusteknisenä asiantuntijana vuokrakohteiden ylläpidon valvonnassa.

Edellytämme vahvaa kokemusta kiinteistöjen suunnitelmallisesta yllä- ja kunnossapidosta.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalaympäristössä toimimisesta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on TS ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on 27.12.2022.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalainsinööri Ari Kulmala, puh. 044 472 9763, ari.kulmala@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 7.10.2022.
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ari Kulmala, puh. 044 472 9763

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää. Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat