Rakennuskannan tarkastaja - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkisuunnittelun ja maankäytön palvelualue vastaa kaupungin yleis- ja asemakaavoituksesta, maan hankinnasta ja isännöinnistä, tonttien luovutuksesta, kiinteistönmuodostuksesta, kaupungin paikkatietojärjestelmien kehittämisestä sekä karttatuotannosta.

Haemme kaupunkisuunnittelu - ja Maankäytön palvelualueelle

RAKENNUSKANNAN TARKASTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2020-31.12.2021

Tehtävänäsi on saattaa rakennusrekisteriä ajan tasalle korjaamalla puutteellisia, virheellisiä ja vanhentuneita tietoja. Projektille on varattu kahden vuoden määräaika.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava tutkinto. Tarkastajan tehtävän kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyasennetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta paikkatieto-ohjelmien käyttämisestä. Eduksi luetaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen. Tehtävän hoitaminen vaatii ajokorttia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinteistöinsinööri Juha Kantanen, puh. 01402665082, Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!