Rakennusmestari - Kirkkonummen kunta

Rakennusmestari - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan toimitilapalvelu hakee palvelukseensa rakennusmestaria vakinaiseen työsuhteeseen

Toimitilapalvelut vastaa kunnan hallinnassa olevasta rakennuskannasta ja suorittaa kunnan omien kiinteistöjen ylläpito- ja korjaustehtävät sekä uudisrakentamisen.

Haemme ylläpitopuolelle rakennusmestaria monipuolisiin kiinteistöjen ylläpito- ja vuosikorjaustehtäviin. Työtehtäviin sisältyy mm. julkisten kiinteistöjen ylläpitopuolen korjaustehtäviä sekä vuosikorjaustöiden tilaamis-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Osallistut kiinteistöjen pitkäntähtäimen korjaussuunnitteluun (PTS). Tulet toimimaan ylläpitotiimissä rakennusmestarin, huoltomestarin ja kiinteistöinsinöörin kanssa. Toimit myös 6 työntekijän kunnossapitotiimin sekä varikon 2 työntekijän esimiehenä.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva mestarin- tai AMK-tutkinto tai vastaavaa aiempi tutkinto, sekä vähintään 3 vuoden työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii huolto- ja korjausrakentamisen tuntemusta sekä LVI-järjestelmien vähintään kohtalaista tuntemusta. Arvostamme monipuolisuutta, kokemusta rakennusteknisten vaurioiden ja vuosikorjaustöiden teettämisestä, hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja aloitteellista työotetta. Edellytämme oman auton käyttöä. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ruotsinkielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiitoisia työtehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset toteuttamaan haastavia projekteja, sinut perehdytetään ja tulet saamaan tiimisi ja esimiehesi täyden tuen.

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan 3000 - 3500 €/kk, riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on yleistyöaika. Vakanssin täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset avoinna olevaan toimeen tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 28.2.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Teuvo Martikainen, puh. 040 7603707, s-posti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala, Toimitilapalvelut
Osoite: Ervastintie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kunnan toimitilapalvelut vastaa kunnan toimitilojen ylläpidosta sekä uudisrakentamisesta.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan