Rakennusmestari - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungin elinkeino- ja infrastruktuurikeskus hakee

RAKENNUSMESTARIA

Tehtävänkuvaus:
Rakennusmestari työskentelee kunnossapitotiimissä yhteistyössä maanrakennusmestarin kanssa.
Tehtävät painottuvat infrastruktuuriosaston maa- ja vesirakentamisen omajohtoiseen rakentamiseen sekä rakennuttamiseen ja rakentamisen valvontaan koko tehtäväalueella. Rakennusmestari osallistuu myös katujen talvikunnossapidon kelipäivystykseen.

Pätevyysvaatimus:
Tehtävään soveltuva vähintään rakennusmestaritasoinen koulutus sekä käytännön perehtyneisyys alan tehtäväkenttään. Tehtävä edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa. Hakijalta edellytetään henkilöajoneuvonajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävä edellyttää joustavuutta, tuloksellisuutta, hyvää motivaatiota, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävä sisältää myös itsenäistä työskentelyä. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia, sillä tehtäviin annetaan opastusta ja tarvittaessa koulutetaan ohjelmistojen käyttöön.

Työaika on 38,75 tuntia viikossa ja talvikaudella päivystystä on noin neljän viikon välein viikon jaksoissa.

Vakinaisten tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS mukaisesti.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää viimeistään 25.1.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tekninen@loviisa.fi tai Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Loviisa 8.1.2020

Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa infrastruktuuripäällikkö Markus Lindroos, puh. 050 382 7550.

Loviisan kaupunki
Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisa on kaksikielinen noin 15 000 asukkaan merenrantakaupunki. Kaupungissamme on merellistä asumisidylliä, kulttuurihistoriallinen keskusta, elinvoimaisia yrityksiä, työpaikkoja, kyliä ja luonnonrauhaa. Loviisan kulttuuriperinne on sekä vetovoimatekijä että identiteettimme vahvistaja. Tarjoamme hyvät palvelut kahdella kielellä. Lapsiystävällisessä Loviisassa on kattava kouluverkko kyläkouluineen ja monipuolista kulttuuri- ja vapaa-aikatoimintaa.