Skip to main content
test
Rakennusmestari/rakennusinsinööri - Kaarea Oy


Haemme sinua meille rakennusmestariksi/rakennusinsinööriksi

Haemme rakennusmestaria/rakennusinsinööriä korjausrakentamisen ja kunnossapitotöiden työnjohto- ja valvontatehtäviin. Työsuhde on vakituinen.

Tehtäviisi sisältyy vastuualueesi lähiesimiestehtävät sekä alihankkijoiden ohjaus- ja valvontatehtävät. Toimit yhteistyössä palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien ja muiden työnjohtajien kanssa. Toimit myös luvanvaraisissa hankkeissa rakennusvalvonnan edellyttämänä vastaavana työnjohtajana.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta ja esimiestehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mukaansatempaavan työporukan, monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla. Palkkaus AVAINTES.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse toimialajohtaja Olli koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20750 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat