test
Rakennusmestari, toimitilat - Tampereen yliopistollinen sairaala

Rakennusmestarin toimi toimitilat vastuualueelle.

Toimitilat vastuualue huolehtii toimitilojen vuokraamisesta, rakennuttamisesta ja tilapalveluista. Tilapalveluiden yksikkö vastaa sairaaloiden toimintaympäristön kunnossapidosta, olosuhteista, turvallisuus- ja jätehuoltopalveluista sekä ulkoaluepalveluista. Yksikkö myös toteuttaa sairaaloiden osastoille pienkorjauksia ja muutostöitä. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Toimit Tays Keskussairaalan rakennushuollon työnjohtajana ja lähiesimiehenä. Keskeisinä työtehtävinäsi on Keskussairaalan kiinteistöjen rakennustekninen ylläpito sekä ennakkohuoltojen suunnittelu ja toteutus. Vastuullasi ovat myös pienimuotoisten korjaushankkeiden johtaminen sekä laajan palveluntuottajaverkostomme ohjaaminen. Osallistut myös rakennushuollon vuosibudjetin laadintaan.

Edellytämme sinulta vahvaa rakennusteknistä osaamista ja työnjohtokokemusta. Tehtävien hoidossa tulee huomioida sairaalan henkilökunnan ja potilasasiakkaiden turvallisuus ja viihtyvyys.

Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen rakennusteknisistä ylläpitotehtävistä ja erityisesti ylläpidon työnjohtotehtävistä. Ylläpitotehtäviksi katsotaan myös esimerkiksi vuosikorjaukset ja linjasaneeraukset.

Arvostamme asiakaspalvelukykyä, yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Vakituinen toimi, kokopäivätyö.

Koeaika: 6 kk

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: TS, toimi täytetään sopimuksen mukaan

Vaadittavat todistukset: Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tiedustelut: rakennusinsinööri Jukka Sertamo, puh. 044 975 3371.

Hakuaika päättyy 17.12.2021.
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: rakennusinsinööri Jukka Sertamo, puh. 044 975 3371.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat