Rakennuspäällikkö - Uudenkaarlepyyn kaupunki

Etsimme sinua, joka haluat olla mukana ja kehittää kiinteistöhallintoa rakennuspäällikkönä Uudenkaarlepyyn kaupungissa.

Erityistä huomiota kiinnitetään henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja virkaan sopivuuteen. Toivomme, että sinulla on hyvä kommunikaatiotaito ja osaat luoda hyvän ja innostavan työilmapiirin. On tärkeää, että positiivisella tavalla käytät hyväksesi ja kehität työntekijöiden pätevyyttä ja saat työntekijät osallisiksi ja kiinnostuneiksi toiminnasta. On myös tärkeää, että osaat etuoikeuttaa monien eri kilpailevien työtehtävien välillä.
Toivomme, että arvostat tiimissä työskentelyä, jota ohjaa toiminnan kehittäminen, jossa asiakaslähtöisyys, palvelu ja ammattitaito ovat johtosanoja päivittäisessä toiminnassa. Rakennuspäälikkönä tulet työskentelemään strategisesti ja operatiivisesti sekä kiinteistöhallinnossa että investointiprojekteissa.

Virkaan vaaditaan rakennusinsinöörin tutkinto ammattikorkeakoulusta (rakennustekniikka) tai vastaava korkeampi tutkinto ja riitävä alan tuntemus. Edellytämme, että sinulla on hyvät johtajuusominaisuudet ja riittävä tieto ja kokemus talonrakennusalalta. Uusikaarlepyy on kunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Jotta pystyt hoitamaan työtehtävät menestyksellisesti edellytetään, että sinulla on hyvä tuntemus sekä ruotsin- että suomenkielen suullisesta ja kirjallisesta käytöstä. Virka on teknisen lautakunnan alainen, tekninen johtaja on lähin esimies. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Peter Sjöblom puh. 044-7219013.

Tekninen osasto
Osoite: Topeliuksenpuistikko 7, 66900 Uusikaarlepyy

Uusikaarlepyy on elinvoimainen pikkukaupunki monipuolisella elinkeinoelämälla hienoilla mahdollisuuksilla kauniiseen merenläheiseen asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Zacharias Topeliuksen kotikaupunkina olemme tunnettuja kirjailijoiden kaupunkina. Viime vuosina olemme panostaneet sivistystoimeen ja terveydenhuoltoon. Uudessakaarlepyyssä on n. 7 500 asukasta ja kaupungilla on n. 400 työntekijää. Osaava ja motivoitunut henkilökuntamme työskentelee kaupunkimme sloganin "Pikkukaupunki parhaimmillaan" mukaisesti.