Skip to main content
test
Rakennuspuuseppä - Kaarea Oy

Haemme sinua meille rakennuspuusepäntyöhön vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta rakennuspuusepän tehtävistä ja koulutusta tehtävään. Sinulla on osaamista työskennellä myös muissa rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Olet luotettava ja huumori piristää työpäivääsi. Suhtaudut innokkaasti alaan ja haluat kehittyä työssäsi. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa.

Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan.
Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti myös muista rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!


Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse toimialajohtaja Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy, Kaarea kiinteistöpalvelut

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20750 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat