Rakennuspuuseppä - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan Liikenne- ja viheralueiden palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta.

Haemme viherpalvelut -palveluyksikköön

RAKENNUSPUUSEPPÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen.

Rakennuspuusepän tehtäviin kuuluvat Jyväskylän kaupungin liikenne- ja viheralueilla olevien leikki- ja liikuntavälineiden sekä muiden kalusteiden tarkistus-, korjaus- ja asennustyöt. Tehtäviin sisältyy tarvittaessa myös muita kaupungin viheralueilla esiintyviä töitä. Rakennuspuusepän työssä pääset osallistumaan kaupunkiympäristössä tuotettavien viherpalveluiden monipuoliseen työkenttään osaavassa joukossa. Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeässä asemassa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja tai vastaava ammatillinen koulutus. Kelpoisuusehto voi täyttyä myös pitkällä työkokemuksella tehtävään soveltuvalta alalta. Tehtävän nimikkeenä tulee olemaan kunnallistekninen ammattityöntekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työskentelyote. Eduksi luetaan myös valmius ohjata muita työntekijöitä työtehtävissä, monipuolinen osaaminen puutöissä ja kalusteiden kunnossapidossa, kokemus ja koulutus leikki- ja liikuntavälineiden tarkastamisesta, korjaamisesta ja asentamisesta sekä halu oppia uutta. Tehtävässä edellytetään myös BE-ajokorttia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Käytössäsi on myös kaupungin henkilöstöedut ja monipuoliset osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimusta (TTES).

Haastattelut pyritään järjestämään keskiviikkona 18.12. sekä torstaina 19.12. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Viherpalvelupäällikkö Tuija Pajunen puh. 014 266 2048 tai puistomestari Jari Moilanen puh. 014 266 8037. sähköpostitse: tuija.t.pajunen@jyvaskyla.fi ja jari.moilanen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!