Rakennussiivooja - Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle - Hae meille rakennussiivoojaksi!

Haemme sinua meille vakituiseen työsuhteeseen rakennussiivouksen pariin.
Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu mm. remonttien jälkeinen siivoustyö, lattioiden vahauksia, kiillotuksia sekä uusien pintojen käyttöönottosiivousta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä rakennuspuolen ammattilaistemme kanssa. Huolehdit myös sosiaali- ja tuotantotilojemme puhtaudesta.

Pidät vaihtelevista työpäivistä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, luotettavuutta, huolellisuutta sekä itsenäistä ja ripeää työotetta. Aiempi kokemus rakennussiivouksesta sekä tulityökortti katsotaan eduksi. Liikkuvan työn vuoksi sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti. Työ on arkityötä.

Puhtaus vaikuttaa niin tilojen kuntoon kuin käyttömukavuuteen. Puhtaus syntyy aineista, välineistä ja koneista, mutta ennen kaikkea ammattilaisten tekemästä työstä.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa kiinteistön kunnossapitoa, parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.
Tervetuloa meidän tiimiin!


Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse toimialajohtaja Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20750 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat