Rakennustarkastaja - Pieksämäen kaupunki

Rakennustarkastaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin rakennusvalvonnassa on haettavana 27.3.2019 klo 15 mennessä

Rakennustarkastajan virka

Rakennustarkastaja työskentelee teknisessä toimessa teknisenlautakunnan lupa- ja tiejaoston alaisuudessa. Keskeisiin tehtäviin kuuluu rakennustarkastajan tehtävät ja tehtäviin liittyvä jatkuvavalvonta. Käytössämme on Lupapiste.fi-palvelun sähköinen asiointi hakemusten käsittelyyn.

Hakijalta vaaditaan MRL:n 21 §:n ja MRA 4 §:n mukainen rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon kokemusta.
Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viran hoitaminen alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus, johon liitetään CV, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Kaavoituspäällikkö Pekka Häkkinen, p. 044 588 3223,
Rakennustarkastaja Juhani Ronkainen, puh 044 5883454
sähköposti: etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi
Pieksämäen kaupungin tekninen lautakunta

Tekninen toimi
Osoite: Vilhulantie 5, Pieksämäki

Tule elämäsi asemapaikalle! Pieksämäki on noin 18 000 asukkaan kaupunki keskellä Savoa ja on tunnettu mm. rautateistä, vireästä yritystoiminnasta, monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta ja puhtaasta luonnonympäristöstä. Pieksämäellä on kattavat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan