Rakennustarkastaja - Tyrnävän kunta

Rakennustarkastaja - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

RAKENNUSTARKASTAJAN VIRKA

Rakennustarkastajan virkatehtävät ovat asiakaspalvelutyötä ja sisältävät rakentamiseen tarvittavien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten sekä tarkastusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa sekä olla osallisena rakennusvalvonnan kehittämistyössä. Rakennustarkastajan tehtävänä on myös valvoa kaavojen noudattamista sekä rakennetun ympäristön ja rakennusten kunnossapitoa ja hoitoa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Lisäksi odotamme oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, tietotekniikan hallintaa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä toimimisessa edesauttavat kokemus rakenne- ja rakennussuunnittelusta. Aikaisempi kokemus rakennustarkastajana toimimisesta katsotaan eduksi. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä.

Viran hoito alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on kuntien TS:n mukainen. Sovellamme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään https://www.kuntarekry.fi. Hakuaikaa on jatkettu 29.7.2019 klo 12 saakka. Virkaa jo aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja antaa ympäristöjohtaja Tuomo Perälä, puh. 050 416 9922.

Tyrnävä 9.7.2019

TYRNÄVÄN KUNTA
Ympäristölautakunta

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tuomo Perälä, ympäristöjohtaja
puh. 050 416 9922

Tyrnävän kunta, ympäristöosasto
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.
Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.
Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan